Qui Som

 
Benvinguts a la nova botiga online de Peixos Codina

Ja fa temps que vem engegar la venda online. Peró ara et presentem aquest nou projecte, gràcies a les noves tecnologíes que tenim al nostre abast. Aquí trobarás tota la sel-lecció de productes que tenim a les postres botigues físiques. Podeu comprar el Peix del DIA i us el servim a les poques hores. Tot ha estat dissenyat, perque puguis tenir el Peix a casa el mateix DIA de la compra. També pots comprar-lo avui per ser servit el DIA que millor et vagi. Estarem en contacte inmediat, per via mail, whatsapp ó directamente per telèfon.

 
Som peixeters. Ja som la 4ª generació

T’oferim la nostre experiència en el ram del Peix. Seguim sent fidels al servei, qualitat i confiança que ens avalen, i que els nostres pares ens han ensenyat. Et recomanem el millor Peix de temporada. El manipulem i servim al teu gust. T’aconsellem de com cuinar-lo, amb les nostres receptes que han passat de generació en generació.

 
Garantía de qualitat

Com que tots els productes passan directament per les nostres mans, et garantim la màxima frescor i qualitat en tot moment. Et portem el Peix i marisc, degudament envasat perqué mantingui la cadena de fred I així preservar totes les seves qualitats de frescor.

 
Passió per el nostre ofici

Els nostres pares, ja tenien passió per aquest ofici. De ven petits, hem aprés de la seva experiència. Disfrutem amb aquesta feina, tant com ells. I encara que ells ja no estàn al front, segueixen aconsellant-nos en tot moment, servint-nos de guia, i empenyent-nos a treballar amb il·lusió. Tot el que rodeja aquesta professió ens engresca i ens motiva per estar sempre innovant. Som coneixedors d’aquest ofici en tots els seus àmbits. I és per aixó, que volem arribar allà on ets, perquè puguis gaudir d’un bon àpat de peix a casa, perquè la cultura del Peix, estigui present a la teva taula.

Comptem amb un gran equip a la plantilla, som gent preparada, i dur a terme aquest nou repte, ens fa molta il-lussió.